Mød op en træningsaften til en uforpligtende tur med klubben, eller kontakt bestyrelsen under fanen "Kontakt"

Vi glæder os til at se dig til en helt forrygende sport.

Kom i form på en sjov måde.

Hvad koster det?

- Juniorer (under 18 år): 200 kr.
- Seniorer: 400 kr.
- Familiekontingent: 600 kr.

Indmeldelsen sker ved at maile til
Opgiv navn, adresse, tlf., mobil, 6 første cifre i personnummer samt mailadresse på den/de personer, der ønskes indmeldt.

Hvis du har ændringer til dine oplysninger mail, adresse eller lignende skal det også ske til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Som medlem får du bladet Cykelmotion-Danmark, tilskud til startgebyr i udvalgte løb og mulighed for at købe klubtøj til særdeles fornuftige priser.

Løb
BMC92 arrangerer hvert år MARKEDSLØB med 400 - 500 deltagere.

Hvert år arrangerer klubben også en social tur. De sidste år er turen gået til Hartzen.

Derudover er der mulighed for fælles deltagelse i forskellige løb rundt om i landet - ofte med klubtilskud.

Ungdomsafdeling i BMC92

Vi har i de sidste par år haft en ret stor ungdomsafdeling, men i 2017 ser det lidt ud til at interessen ikke helt er der.

Skulle der nu være en ung rytter, der kunne tænke sig at køre cykel så kontakt klubben. Vi skal nok finde en måde, at få dig ud at køre.

Kvindeafdeling i BMC92
I BMC92 er der også en del kvindelige medlemmer i alderen 20+. De deltager i træningen onsdag og søndag; men derudover mødes de ca. 1 gang om ugen til en mindre "tøserunde". Det er ikke på bestemte dage, men der aftales indbyrdes hvornår og hvad tid.
Ønsker du ikke at deltage i træningen onsdag og søndag, er det helt i orden kun at køre med på tøserunden.
Er du interesseret, så kontakt Pia Nørgaard. Du vil så få besked, hver gang der køres tøserunde.

For yderligere information vedrørende kvindeafdelingen i BMC92:
Pia Nørgaard
Tlf.:
25236768
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød op i klubhuset Gravensgade 14